NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR - Karacaşar Ortaokulu

İlköğretim Haftası İlçe Programı Okulumuzda Kutlandı.

İlköğretim Haftası dolayısıyla Hükümet Konağı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'mız okundu.

Karacaşar İlkokulu Prof. Dr. Aziz SANCAR  Konferans Salonunda devam eden İlköğretim Haftası Kutlama Programı'na Kaymakamımız Sayın Mehmet ZORTUL  Gülşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih ÇİFTÇİ, ilçe Emniyet Müdürü Sayın Tarık Enes DEMİR İlçe Jandarma Komutanı Kürşat TIRAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Resul ÇEVİK,  İl Genel Meclis Üyesi Mustafa YALAP ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Cengiz KARAAĞAÇ, okul müdürleri ile  öğrenci, öğretmen ve velilerimiz katılım sağladı.

Öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine dair şiirlerin okunmasının ardından 2.sınıf öğrencilerimiz okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize çiçek sundu. Program, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösterilerle sonlandı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için huzur, mutluluk ve başarılarla geçmesini diliyoruz.

Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 11.02.2024 17:26 - Görüntülenme: 115